Uvjeti korištenja

Korištenjem sadržaja stranica www.urbanpet.hr podrazumijeva se da ste upoznati sa Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumijete i prihvaćate.

Sadržaj (tekstovi, fotografije, video materijal) objavljen na ovim stranicama zaštićen je autorskim pravom. Zabranjeno je kopiranje i objavljivanje sadržaja bez prethodne pismene suglasnosti autora.

Besplatna literatura i edukativne brošure smiju se skidati i dijeliti isključivo u eletronskom obliku.

Urban Pet ne preuzima odgovornost za eventualnu štetu koja nastane kao posljedica korištenja informacija preuzetih sa ovih stranica.

Sadržaj je informativnog i edukativnog karaktera, te ne zamjenjuje stručnu pomoć kvalificirane osobe prilikom rješavanja problematičnih ponašanja pasa.

Urban Pet se obvezuje štititi privatnost posjetitelja ovih stranica, kao i svojih klijenata. Osobni podaci dobiveni putem e-pošte ili upitnika neće se objavljivati.

Urban Pet zadržava pravo na objavu pitanja posjetitelja koja su vezana uz teme ponašanja i rada sa psima, te zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu od trenutka njihovog objave na stranicama www.urbanpet.hr

Sviđa ti se? Podijeli!

Comments are closed.