Individualni program

Individualni program može biti vrlo koristan i za psa i za skrbnika iz više razloga. Za mnoge je zbog životnih uvjeta (npr. rad u smjenama, nedostatak automobila, zdravlje itd.) individualni program odličan izbor jer se program održava u vašem domu ili na mjestu po dogovoru i u vrijeme koje vam odgovara. Prednost individualnog programa je i ta što sam posvećena samo vama i vašem psu, a pas se u mirnom i poznatom okruženju može bolje koncentrirati pa na taj način stvaramo bolje temelje za kasnije postupno uvođenje distrakcija (npr. rad s još jednim ili dva psa u grupi). Ukratko, individualni program dalje bolje, pouzdanije i brže rezultate.*

Individualni program svakako se preporučaju skrbnicima pasa s problemima u ponašanju poput agresije, strašljivosti i dr.

Individualni program započinje konzultacijama nakon kojih se program kreira prema individualnim potrebama i mogućnostima psa i skrbnika.

*Od skrbnika se očekuje da bude dosljedan u radu i prati dobivene upute jer bez toga rezultati mogu izostati ili neće biti potpuni!

Sviđa ti se? Podijeli!

Comments are closed.