Uvjeti korištenja

Korištenjem sadržaja stranica www.urbanpet.hr podrazumijeva se da ste upoznati sa Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumijete i prihvaćate.

Sadržaj (tekstovi, fotografije, video materijal) objavljen na ovim stranicama zaštićen je autorskim pravom. Zabranjeno je kopiranje i objavljivanje sadržaja bez prethodne pismene suglasnosti autora.

Besplatna literatura i edukativne brošure smiju se skidati i dijeliti isključivo u eletronskom obliku.

Urban Pet ne preuzima odgovornost za eventualnu štetu koja nastane kao posljedica korištenja informacija preuzetih sa ovih stranica.

Sadržaj je informativnog i edukativnog karaktera, te ne zamjenjuje stručnu pomoć kvalificirane osobe prilikom rješavanja problematičnih ponašanja pasa.

Urban Pet se obvezuje štititi privatnost posjetitelja ovih stranica, kao i svojih klijenata. Osobni podaci dobiveni putem e-pošte ili upitnika neće se objavljivati.

Urban Pet zadržava pravo na objavu pitanja posjetitelja koja su vezana uz teme ponašanja i rada sa psima, te zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu od trenutka njihovog objave na stranicama www.urbanpet.hr

Comments are closed.