Konzultacije

Konzultacijski termin najbolji je način da vas upoznam, bez obzira na to imate li psa sa problemima u ponašanju, razmišljate li tek o nabavci psa, imate štene, želite unaprijediti određene segmente u odgoju ili pripremiti psa za ispit.

Konzultacijski termin pokriva važne segmente koji će vam pomoći razumijeti ponašanje i potrebe vašeg psa.

Ako imate psa sa problemom u ponašanju kroz razgovor i analizom ponašanja, pokušati ću otkriti i objasniti uzroke i okidače koji potiču određena ponašanja, njihova značenja te načine na koji psi funkcioniraju i osjećaju se u određenom trenutku.

Razgovarati ćemo o vašim ciljevima te o tome što je potrebno činiti kako biste ih postigli, a potom ću vam objasniti prve praktične savjete i kako za početak pristupiti problemu te predložiti daljnji plan rada.

Ako tek razmišljate o nabavci psa, bez obzira na to želite li ga kupiti ili udomiti porazgovarati ćemo o tome na što prilikom nabavke treba paziti, kako se pripremiti za dolazak psa u novi dom, što očekivati kada nabavljate štene, što kada nabavljate odraslog psa, a što kada nabavljate psa starije dobi ili psa s posebnim potrebama (invaliditet, bolest), kako postupiti ukoliko već imate nekog ljubimca, te porazgovarati o karakteristikama pasmine za koju su zainteresirani.

Vlasnicima štenaca objasniti ću kako brinuti o štenetu, kako se odnositi prema štenetu, koje su potrebe štenaca i koja su normalna ponašanja te kako prevenirati probleme u ponašanju poput obavljanja nužde u stambenom prostoru, uništavanja, grizenja tijekom interakcije s ljudima, skakanja, pretjeranog lajanja i dr.

Objasnit ću vam što očekivati u određenim razdobljima razvoja, te što psima treba omogućiti da bi se pravilno razvijali i odrastali u stabilne, mirne i zadovoljne pse.

Gdje se održavaju konzultacije?
Konzultacije se obično održavaju u domu vlasnika.

Održavate li konzultacije izvan Zagreba?
Konzultacije je moguće održati i van Zagreba.

Koliko traju konzultacije?
Konzultacije traju 2 sata.

Tko može doći na konzultacije?
Poželjno je da konzultacijama prisustvuju svi članovi obitelji koji žive ili često borave sa psom i bave se njime.

Konzultacijski termin možete dogovoriti na broj telefona 098 1804 690.


Comments are closed.